GYIK

From Wikimania
This page is a translated version of the page FAQ and the translation is 90% complete.

Általános információk

Mi a Wikimánia?
A Wikimánia a Wikimédia Alapítvány éves konferenciája, ahol a Wikipédiáról, más wikiprojektekről, nyílt forrású szoftverekről, a szabad tudásról, szabad tartalomról és ezek társadalmi és technikai kapcsolatáról hallhatsz előadásokat.
Miről szól a 2018-as Wikimánia?
A Wikimánia 2018 számos programot vonultat fel (előadások, konferenciák, műhelyek, hackathon, beszélgetések, partik, rövid beszélgetések). Sok eseményen részt vehetsz!
Hol regisztrálhatok?
Lásd it.
If I don't want to be photographed, what should I do?
Please ask for a black lanyard at any time at the registration desk to indicate that you would not like to be photographed.
Vannak kedvezmények vagy ösztöndíjak?
A részleteket itt olvashatod.
Mit hozzak magammal?
  • Ha van: laptop és töltő,
  • Átalakítók (Dél-Afrikában a 3 villás BS 546 M 15 amperes változata (leírás angolul) használatos; a legtöbb szupermarketben és szaküzletben kapható átalakító, kivéve az ausztrál- és kínai aljzatokat, melyek átalakítói kevés helyen vásárolhatók meg); az államban sokan használják a lapos, 2 villás dugaljakat (Europlug (angolul)), de ezeket általában nem lehet közvetlenül a konnektorokba dugni. A helyi hálózat hasonló a világ nagyobb részén használthoz (230V, 50 Hz); ha 110V-os eszközöd van, nem biztos, hogy biztonsággal használható.
  • Mobiltöltő
Mit kell tudni a vízhiányról?
  • A legfrissebb információkat itt olvashatod. Nem valószínű, hogy a konferencia helyszínét, illetve az alapítvány által lefoglalt szállásokat érintené a helyzet; ha lakhatásod magad oldod meg, érdeklődj szállásadódnál.
Biztosított a gyerekfelügyelet?
Nem, de megpróbálunk minél több lehetőséget biztosítani.
Milyen étkezési lehetőségek lesznek?
Résztvevőinknek svédasztalos ebédet biztosítunk; vegetáriánus, halal, kóser, nemzetközi és helyi ételek is lesznek.